Al meer dan 25 jaar streeft Deli Ostrich excellentie na in smaak, kwaliteit en natuurlijkheid. Deze lijn trekken wij verder door te voldoen aan de hoogste BRC normen mogelijk en reeds vele jaren worden wij hier dan ook voor erkent.

Onze betrouwbare partners wereldwijd en werkmethodes die voldoen aan de strengste Europese normen, zijn de garantie voor verse en lang houdbare producten. Deli Ostrich houdt nauw toezicht op de kweek- en slachtprocedures van het exotisch vlees. Ons exotisch vlees komt rechtstreeks uit zijn natuurlijke leefomgeving en is gegarandeerd hormonenvrij, hierin onderscheiden wij ons van het industrieel gekweekt vlees.
Ook voor de nieuwkomers in ons productengamma, zoals entomofood (insecten) en ibérico, speelt smaak, kwaliteit, eerlijkheid en natuurlijkheid een rol van formaat. 

Natuurlijke omgeving

Wij streven naar een gezonde relatie met planten, dieren en het leven in zijn geheel.
De exotische wilden van Deli Ostrich worden enkel gedood om de natuurlijke balans te behouden. De dieren groeien op in hun oorspronkelijke en ongeschonden leefomgeving, met minimale menselijke interventie.
De enkele exoten die wel gekweekt worden, reptielen (krokodil en python) en struisvogel, hebben een veel lagere CO2-uitstoot als onze hedendaagse veeteelt. 
Insecten (entomofood) zijn dan weer hoogwaardige dierlijke eiwitbronnen met de laagste impact op het ecosysteem maar zijn in de toekomst van vitaal belang om de groeiende wereldbevolking te blijven voeden. 
Niet alleen in onze productkeuze, ook in onze dagelijkse werking besteden wij zorg aan onze natuurlijke omgeving, onder meer door onze efficiënte werkmethodes en door 100% groene energie te gebruiken.

Ons bedrijf

Deli Ostrich is Europese marktleider in exotisch wild en levert aan de grootste Belgische warenhuizen. Die positie danken wij aan een gestage en gezonde groei. Bij de start legde het bedrijf zich toe op lokaal wild en gevogelte. Daar kwam verandering in toen Deli Ostrich in 1988 struisvogelvlees begon te importeren en vier jaar later krokodillenvlees – een primeur in België.

Verpakking en versnijding

Deli Ostrich kan uw product zowel als bulk als geportioneerd in skin en/of flowpack verpakken. Daarenboven verpakken wij als enigste bedrijf onze producten per snit en niet als mixed meatbags. Hierdoor zijn wij in staat onze producten op te delen volgens tenderness en kunnen wij onze consumenten steeds een goede ervaring en één constante kwaliteit garanderen.